Eén Nationale beurs voor Vrij Van en Vega Foodies!!

Bekijk hier het programma van de Vrij Van Veggie Food Fair (6-8 oktober in Jaarbeurs Utrecht). Foodies met voedingswensen kunnen naast het gratis proeven bij standhouders de aangeboden kook demonstraties bijwonen. Sprekers en koks geven elke dag doorlopend lezingen en kook sessies over het Glutenvrij, Lactosevrij en Vega dieet.

Informatie

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Datum: vrijdag 6 tot zondag 8 oktober 2017
Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur


Programma


11:30 - 11:55
Glutenvrij op recept
Ina Panneman - Het Voedingscollege

12:00 - 12:55
30 dagen minder vlees, zo begin je eraan
Veerle Vrindts - Viva Las Vega’s

13:00 - 13:25
EET WIN-WIN, de levensstijl waar alles en iedereen beter van wordt.
Janneke van der Meulen – Schrijfster SUPERSNELHERSTEL & EET WIN-WIN

14:00 - 14:25
Weg met de hypes: Vind je eigen Voedselvrijheid
Susan Dullink - Mesaverdeblog

15:00 - 15:30
Is glutenvrij eigenlijk gezond?
Carlijn Bröring - Foodless.nl


11:00 - 11:25
Plants can feed the world!
Jos Wietses - Plenty Food Nederland

11:30 - 11:55
Glutenvrij op recept
Ina Panneman - Het Voedingscollege

12:00 - 12:25
Vegan & duurzaam lifestyle
Hailey Noa – Palace of Bliss

12:30 - 12:55
Is glutenvrij eigenlijk gezond?
Carlijn Bröring - Foodless.nl

13:00 - 13:45
EET WIN-WIN, de levensstijl waar alles en iedereen beter van wordt.
Janneke van der Meulen – Schrijfster SUPERSNELHERSTEL & EET WIN-WIN

14:00 - 14:45
30 dagen minder vlees, zo begin je eraan
Veerle Vrindts - Viva Las Vega’s

15:00 - 15:25
How to eat Vegan?
Alexander Gershberg - Vegan Sundays


10:30 - 10:55
De Wetenschap achter veganistisch voeding en gezondheid
Wendy Walrabenstein - Dietist bij Wendy Walrabenstein, Praktijk voor Voeding & diëtiek

11:00 - 11:25
Hoe ik in één dag vegan werd
Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh - Claire’s Mission

11:30 - 11:55
Is glutenvrij eigenlijk gezond?
Carlijn Bröring - Foodless.nl

12:00 - 12:55
30 dagen minder vlees, zo begin je eraan
Nicoll Peracha - Viva Las Vega’s

13:00 - 13:25
De Wetenschap achter veganistisch voeding en gezondheid
Wendy Walrabenstein - Dietist bij Wendy Walrabenstein, Praktijk voor Voeding & diëtiek

14:00 - 14:25
Introductie tot veganisme
Robin Schaper - Even Geen Vlees

14:30 - 14:55
Help! Glutenvrij leven hoe doe je dat
Koosje Janssen - KoosGlutenloos

15:00 - 15:25
Glutenvrij op recept
Ina Panneman - Het Voedingscollege

Paleo en vegan workshop

Susan - MesaVerde

Paleo en vegan workshop

Meet and Greet 6 oktober van 14:00 - 15:00

Lisa Stel - Lisa Goes Vegan

Meet and Greet 6 oktober van 14:00 - 15:00

Meet and Greet 7 oktober van 13:00 - 14:00

Harmke Schipper - Miss Glutenvrij

Meet and Greet 7 oktober van 13:00 - 14:00

30 dagen minder vlees. Zo begin je eraan!

Veerle Vrindts - Viva Las Vega's

30 dagen minder vlees. Zo begin je eraan!

Veganisme en duurzame lifestyle

Hailey Noa - Palace of Bliss

Veganisme en duurzame lifestyle

Is glutenvrij eigenlijk gezond?

Carlijn Bröring - Foodless.nl

Is glutenvrij eigenlijk gezond?

Introductie tot veganisme

Robin Schaper - Even Geen Vlees

Introductie tot veganisme

Glutenvrij op recept

Ina Panneman - Het Voedingscollege

Glutenvrij op recept

EET WIN-WIN, de levensstijl waar alles en iedereen beter van wordt.

Janneke van der Meulen - Schrijfster SUPERSNELHERSTEL & EET WIN-WIN

EET WIN-WIN, de levensstijl waar alles en iedereen beter van wordt.

Help! Glutenvrij leven hoe doe je dat

Koosje Janssen - KoosGlutenloos

Help! Glutenvrij leven hoe doe je dat

How to eat Vegan?

Alexander Gershberg - Vegan Sundays

How to eat Vegan?

De Wetenschap achter veganistisch voeding en gezondheid

Wendy Walrabenstein - Dietist

De Wetenschap achter veganistisch voeding en gezondheid

Vrijdag, zaterdag en zondag om 11:30 en 15:00

Wouter - Glutenvrij genieten

Vrijdag, zaterdag en zondag om 11:30 en 15:00

Ik ben Wouter van Veen  en chefkok bij mijn eigen bedrijf www.wouterskeuken.nl . Wouters Keuken is opgericht na mijn deelname aan Masterchef Holland 2015. Na dit programma besloot ik mijn baan als manager in de ggz op te zeggen en als kok aan huis mijn bedrijf te starten. Om mijzelf te professionaliseren heb ik ruim een half jaar als sous chef in Rotterdam gewerkt. Per 1 januari 2016 werk ik alleen voor directe aanvragen voor Wouters Keuken.
Ik bied private dining wat betekent dat ik in mijn voorbereidingskeuken gerechten ontwikkel en deze op locatie  afmaak.
Smaak staat hierbij voorop, maar uiteraard zorg ik ook voor een mooie opmaak met passend servies en schenk er een verrassend wijnarrangement bij, waarbij ik deels gebruik maak van eigen import wijnen.
Ik bereid en serveer diners vanaf 8 tot 50 personen en heb afgelopen jaren op heel diverse locaties gewerkt, 4 gangen uitgeserveerd aan een lange tafel in een weiland, een diner georganiseerd in een boerenschuur en diverse bruiloften mogen cateren waarbij ook enkele in kasteeltjes in België.
Op mijn website is uiteraard meer te vinden over mijn bedrijf en verder ben ik erg actief op facebook en instagram.
www.facebook.com/wouterskeuken en www.instagram.com/wouterskeuken
Neem vooral even een kijkje op deze social media, want de foto’s zeggen wellicht nog meer dan woorden.
www.wouterskeuken.nl
0641515958

X
Zondag 8 oktober om 13:00

Nora Bovendorp - PlanT Je Kids

Zondag 8 oktober om 13:00

Zaterdag 7 oktober om 14:00

Moon Mounia - Superfoods Workshop

Zaterdag 7 oktober om 14:00

Vrijdag 6 oktober om 13:30

Mirte Kaan - voedingsdeskundige en kok

Vrijdag 6 oktober om 13:30

Plants can feed the world!

Jos Wietses - Plentyfood

Plants can feed the world!