Eén Nationale beurs!

Eén Nationale beurs over Allergie Vrij, Gluten Vrij, Lactose Vrij, Suiker Vrij, Ei Vrij en Vegan Lifestyle met vele nieuwe, nog onbekende vrij van en vegan produkten uit binnen- en buitenland, internationale merken met een mooie structuur en fantastisch lekkere smaak.


Steeds belangrijker voor de Nederlandse consument!


Kracht van de beurs!

Dat Vegan en Gluten Vrij steeds belangrijker wordt voor de Nederlandse consument blijkt uit onderzoek van Mintel, een bekend onderzoeksburo. Ander onderzoek geeft aan dat 7 op de 10 ondervraagden de beurs volgend jaar zeker wil bezoeken om zo Vegan en Glutenvrije produkten te kunnen kopen, te proeven, kook inspiratie op te doen, kook presentaties bij te wonen en aan workshops mee te doen. Beide product groepen zitten enorm in de lift, online en in de supermarkten. De Nationale Gluten Vrij en Veggie Food Fair, Jaarbeurs Utrecht past daar bij!

Bezoekers kunnen overal gratis proeven bij de standhouders en bij de kook demonstaties die worden aangeboden. Sprekers en koks geven elke dag doorlopende lezingen en kook sessies voor de bezoekers over Vegan kookrecepten, Vegan voeding, hoe leef je zonder Gluten en eet je gewoon lekker elke dag, wat is Veggie precies, hoe kook je heel lekker zonder dat vlees en nog veel meer Foodie topics. Voor meer informatie over deelname aan de Vrij Van & Veggie Food Fair klik hier want op 6 en 8 oktober 2017 opent de Vrij Van & Veggie Food Fair haar deuren!


  • Onze bezoeker is een echte foodie die gek is van alles over Vegan, Allergie Vrij, Gluten Vrij, Lactose Vrij, Suiker Vrij, Ei Vrij
  • Veel proeven, kook demonstraties en foodie beleving: veel interactie onder duizenden bezoekers
  • Verkoop kan uiteraard, want de bezoeker wil ook kopen
  • Groeiende markt in de supermarkten, in kookboeken, in de pers en online
  • Leuk en vernieuwend beursconcept over trendy Gluten Vrij en Vegan food, waar veel vraag naar is
  • Profiteren van een landelijke promotie campagne

Deelnemen als standhouder

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Datum: vrijdag 6 tot zondag 8 oktober 2017
Openingstijden: 10:00 - 17:00 uur


Prijs per m2: € 125,-
Prijs per m2 voor standaard standbouw: € 35,-
Promotie Fee: € 95,- (eenmalig)


In samenwerking met:

Logo Glutenvrij Logo Glutenvrij Logo Glutenvrij

Plattegrond


Plattegrond Vrij Van & Veggie Food Fair

Inschrijfformulier


Inschrijfformulier Vrij Van & Veggie Food Fair