Ga terug naar de blogs pagina

Ontbijt koekjes - Vegan havermout bananen chiakoekjes

Het is een hele mond vol, maar deze koekjes zijn heel makkelijk te maken. Ze bevatten geen suiker, gluten of dierlijke producten. Altijd mooi meegenomen als je lekker kan snacken, zonder dat het ongezond is! Je kan zelf variëren met de ingrediënten. Dit is mijn eigen favoriete combi, maar je kan natuurlijk ook andere noten toevoegen.

Combineer het met een bananenbroodje en je hebt het perfecte banana breakfast!

Benodigdheden:

  • 2 bananen, geprakt
  • 20 gram dadels, dat zijn ongeveer 4 gedroogde dadels
  • 30 gram walnoten
  • 100 gram glutenvrijhavermout
  • 5 gram chiazaad
  • 15 ml agavesiroop, je kan ook honing gebruiken
  • Ovenplaat bedekt metbakpapier
  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Prak de bananen, snijd de dadels in stukjes en plet de walnoten.
  • Voeg alle ingrediënten samen en maak er ongeveer 12 koekjes van.
  • Verdeel de koekjes over de bakplaat en bak ze in ongeveer 20 minuten gaar. Enjoy!

Bezoek IkEetVrij voor meer heerlijke glutenvrije recepten.