Ga terug naar de blogs pagina

Wie is Natuurwinkel?

Wie is Natuurwinkel?

Voor Natuurwinkel is een gezonde aarde het fundament. Want een gezonde aarde geeft ons een gezonde basis voor al het leven en dus ook voor onze voeding. Daarom delen wij onze passie en verantwoordelijkheid voor biologisch en duurzaam leven graag met jou in onze winkels vol gezonde, eerlijke en lekkere producten.


Met meer dan 5000 biologische producten, durven wij gerust te zeggen dat wij de speciaalzaak in natuurvoeding zijn. Wij helpen graag met voedingsadviezen met betrekking tot voedselintolerantie, allergie en overgevoeligheid. Wij vinden het belangrijk dat je, ook als je bepaalde ingrediënten niet mag of wilt eten, voldoende keus en inspiratie hebt om lekker en gevarieerd te eten en drinken.


Daarom vind je in ons assortiment een groot aantal producten vrij van onder andere gluten, lactose, suiker, melk, ei  en tarwe. Wil je meer weten? Of zoek je producten die je niet in de winkel kunt vinden? Vraag er gerust naar, wij helpen je graag verder.


Wil jij geïnspireerd worden met overheerlijke recepten, of je nu een voedselintolerantie hebt, vega of vegan eet? Volg ons dan op FB https://www.facebook.com/vdnatuur/ of kijk op http://www.natuurwinkel.nl/recepten. Voor elk wat wils.


Wil je weten of er een natuurwinkel bij jou in de buurt is? Kijk dan op onze website: www.natuurwinkel.nl/winkels